30 okt. 2011

Dragning

Ett stort tack för att ni ville vara
med och fira med mig!
Y



Vinst 1 går till Evas Pysselsida

Vinst 2 går till Virkhörnan

Vinst 3 går till Brittas Ami


Ni får gärna maila era hemadresser till mig: christel_w@hotmail.com

Y

28 okt. 2011

Smycke

Virkat halsband med hjärta och spets, en variant av tidigare alster. Panduro hade utförsäljning så jag passade på att köpa några olika metallsmycke att fästa på virkade och stickade saker.


Saga och Love, min brors töser, fick vars ett diadem när vi firade storebror Kevins 5 årsdag.


I ett tidigare inlägg visade jag en virkad sjal som jag virkat i Flam garn. Textilkonstnär Mia Persson som jag köpte garnet av har startat en hemsida: www.miapersson.se. Den måste ni kolla in, där är många fina garner men även en del annat roligt.
 
Bild lånad av Mia Persson



23 okt. 2011

Grattis HIF

Grattis till guld HIF!
Idag åkte vi in till Helsingborg och såg HIF-AIK matchen på storbildsTV vid Kärnan. Det var en fantastiskt fin höstdag och härlig stämning vid terasstrapporna. Jag virkade en blomma i HIF's färger som jag satte på jackan.




20 okt. 2011

Möss-kavalkad

Här följer några mössor jag har stickat och virkat. Först kommer en stickad mössa i garnet Frost, 75 % ull och 25 % polyamid. Den blev klar nu i veckan.


Virkad mössa i akrylgarn. Jag virkade den i dubbelt garn så den är riktigt tjock och god. Denna mössan eller ovan mössa är till en väninna, hon skall få välja någon av dem.


Nästa mössa har jag stickat i ett raggsocksgarn. Den matchar min röda skidjacka med svarta detaljer. Den stickade jag förra året (innan jag började blogga så därför kommer den på bild först nu).


Även denna mössa tillverkades förra året. Den är virkad i ett tjockt akrylgarn och matchar min finkappa i filt med broderier.


Nästa mössa och pannband är stickade i Järbo garnet Duo. Det blev garn över när jag stickat en tunikaväst. Mössan matchar min grönbeiga vardagsjacka.


Nämen vad är detta, har det smygit sig in en liten mus bland mössorna... Ja, ja, det är ju en möss-kavalkad så den kan väl få vara med.


Titt-ut

8 okt. 2011

Pulsvärmare

Nu är mina virkade pulsvärmare klara och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mönstret är från boken "Virka vackert" av Tove Fevang.





Jag har stora problem med att skriva kommenter på andras bloggar. Texten försvinner bara. Är det någon som vet varför och kan tipsa mig hur jag skall gå tillväga?


3 okt. 2011

Stickad väst

Chewbacca har fått en ny stickad väst. Det är min systerson Vincent som har beställt kläder till Chewbacca. Snart är ett par byxor också färdiga. Jag stickade Chewbacca i julklapp till Vincent och nu börjar Chewbacca bli härligt sliten. Han är väl omhändertagen och kramad mycket.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...